Om oss

FabrikenDirekt är ett företag som är familjeägd redan sen första början. Vi som finns bakom kulisserna har ett stort intresse för teknik och hobbyprodukter. Därför valde vi att ta fram en plattform där även ni kan dela vårt intresse med oss. Hos oss finner ni allt mellan himmel och jord gällande arbetsplatsen och för hemmet. Vårt primära syfte är att kunna bistå med produkter till hemmafixaren men erbjuder även lösningar till företag och företagare.

Sedan start ser vi ständigt till att söka efter nya och förbättrade produkter till vårt sortiment, det kanske ni till och med har märkt då vi fyller på vårt sortiment varje månad. Produkternas priset är satta för att alla ska kunna få chansen att fixa till hemmet eller för att kunna ha produkter som förhöjer upplevelsen både inomhus och utomhus. För det har vi allt från värmefläktar, till avfuktare och skyddsprodukter. 

Vårt breda sortiment kan vi vara stolta över. Vi är även lika stolta över vår viktiga värdegrund på FabrikenDirekt som alla våra anställda följer för en trevligare arbetsplats. 

Vår värdegrund

Hos oss har vi nolltolerans mot rasism, homofobi, funkofobi och trakasserier av alla slag. För oss är det viktigt att skapa en trygg, säker och behaglig atmosfär. Genom vår värdegrund lyckas vi bibehålla goda relationer, både mellan personal med även från oss till er- vilket är otroligt viktigt!

Vi tycker även om att kommunicera med er oavsett om det gäller frågor angående produkterna eller om ni har ett projekt hemma som ni skulle behöva tips och råd om. Slå oss gärna en signal vid frågor eller funderingar. Ni kan även mejla oss och rådfråga oss angående vilka produkter som ni skulle kunna behöva i era projekt. 

Välkommen till FabrikenDirekt!