Om oss

FabrikenDirekt är ett familjeägt företag. Vi som jobbar här har lång gedigen erfarenhet av de produkter vi säljer.

FabrikenDirekt

Efter många år i branschen ville vi använda vår kunskap till att starta något eget och idén om FabrikenDirekt kom till liv. Våren 2020 blev vår dröm verklighet då vi startade vårt företag och öppnade FabrikenDirekt.se.

I vår webbshop erbjuder vi ett brett sortiment av noggrant utvalda produkter för både hem och arbetsplats. Vi säljer bara produkter som vi är stolta över och ni hittar allt från till exempel värmefläktar, radiatorer, avfuktare, grenuttag till skyddsprodukter av olika slag.      

Tack vare vår direktkontakt med duktiga tillverkare håller vi låga priser och korta leveranstider. Allt för att ge dig så stora möjligheter som möjligt att kunna fixa det du vill, hemma eller på kontoret. Vi erbjuder även säkra betalningar, allt för att du som kund ska känna dig trygg. 

 

Vårt sortiment fokuserar huvudsakligen på hemmafixaren och att erbjuda allt som du behöver för att kunna fixa själv. Men självklart erbjuder vi även smidiga lösningar till dig som företag och företagare.  

Vi söker ständigt efter nya produkter, förbättrar och utvecklar vårt sortiment för att alltid erbjuda ett brett sortiment med hög kvalitét. Vi svarar gärna på dina frågor. Oavsett om du har frågor kring våra produkter eller vill ha råd om ett spännade hemmaprojekt. 

Vår värdegrund

Vi har en strikt nolltolerans mot rasism, homofobi, funkofobi och trakasserier avalla slag. Vi arbetar för en trygg, säker och behaglig atmosfär och arbetsplats. 

Tack vare vår värdegrund bygger vi goda relationer. Både mellan personal och med våra kunder. Det är otroligt viktigt för oss! 

Vi tycker om att kommunicera med dig som kund. Oavsett om det gäller frågor angående våra produkter eller om du har ett projekt hemma som du skulle behöva tips och råd om. Mejla oss gärna om du har frågor eller funderingar!